Grilla

Grillstugan

Grillstugan står på skoterparkeringen på Falkfångarens Camping, den är väldigt populär och man grillar både lunch och middag där.

Det är alla medlemmars grillstuga så alla har rätt till att nyttja den, MEN det gäller då att också komma ihåg att alla har rätt till att städa efter sig.
Lämna grillstugan i det skick du själv önskar finna den i.

Ved att elda finns strax bakom grillstugan, bär gärna in och klyv lite extra då du ska grilla så fylls förrådet inne snabbt på.


Grillplats

Det finns även en grillplats alldeles utanför grillstugan som man kan nyttja om vädret tillåter. Där finns även tre stycken bänkar och bord.

Vindskydd

Det finns en del vindskydd utplacerade i området, det närmaste finns alldeles nedanför slalombacken och de andra finns på fjället! 🤩 


2 stycken nya vindskydd kommer sättas ut under 2019, ett hamnar vid knattedammen och ersätter det gamla slitna där och det andra hamnar på Hovdes Husvagnsparkering i anslutning till skidspåret. Båda hamnar intill en grillplats.

Höglekardalens Värdshus

Är man inte sugen på att grilla kan man besöka Inga på Värdshuset i Höglekardalen, hon har en hel del mat och dryckes alternativ som passar alla!

Tips på lite annorlunda men väldig goda varma mackor....
Vågar du prova??

2 skivor vanlig franska
Ketchup
Makrill i tomatsås
Hamburgerdressing
ev Tomatskiva
Ost
Piffi allkrydda

Lägg mackan i klämgärnet och värm tills osten är smällt och du fått den färg på mackan som du önskar!
Varning för heta tomater!
😉

Lånad bild.