Allmän info

Tänk på!

*  Hastigheten över "lägdan", runt campingen och i närheten av stugor.

* Att hålla hastigheten och endast vara EN skoter åt gången på hängbron över Storån. Då håller den längre!

* Att det är ALLAS leder och skidåkare, hundar, barn och andra icke motorburna kan befinna sig på lederna.

* Att köra på lederna och inte mer utanför än tillåtet, vi har turen att få använda fjället för vårt intresse, ÄN så länge.


* Kom ihåg att i dalen är det skoterförbud, alltså ej tillåtet att använda vägen för transport till och från stugor, ej heller skidspåret.

Tills vidare får man lasta av skotern på vändplanen längst ner i dalen.     


 

 Observera att om du åker upp över dagen för en skoter eller skidtur så får du lasta av och på vid vändplanen som du finner i slutet av Bydalsvägen, där finns även gott om plats för parkering av bil och släp. Du ska alltså EJ åka ner på Falkfångarens Camping och lasta av där.

Vi finns på Facebook

Sök reda på Höglekardalens skoterklubb på Facebook och gilla vår sida! Kanske snabbaste vägen att få den information som vi lägger ut! Vi lägger även upp lite bilder där då och då!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.12 | 15:01

Hej
Lån erbjudande att lösa din olika skulder till 24 timmar kontakta mig för mer information kontakta oss för dina lån personliga: express.lan.privat@gmail.com

...
14.12 | 14:59

Hej
Vi har kapacitet att ge företag och personliga krediter / lån till företag och enski lda till 3% ränta. E-post: christian.berger1942@gmail.com

...
18.03 | 12:55

Hej!
Är det någon som vet hur det är att köra skoterleden från Höglekardalen till Anarisstugan nu i mars 2018? Jag tänker framförallt på isarna (Hosjön,Acksjön)

...
28.12 | 23:53

Janne, du skulle kunna kolla med Naturbevakaren för Oviksfjällen
http://www.lansstyrelsen.se/jamtland/SiteCollectionDocuments/Sv/djur-och-natur/skyddad-natur/faltorganisation/Karta-Naturbevakare-sodra-lansdelen.pdf

...
Du gillar den här sidan