Bra att veta

Om du upptäcker något när du är ute på lederna eller något annat som du tycker kan vara bra för andra att veta; är vi mycket tacksamma om du delar med dig av det här. Tex: Varna för djur, vatten, snö eller bara info om hur lederna är just nu. Allt kan vara bra att veta! SÅ DELA MED DIG!

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Ilpo Krans, den 12. apr, 2016
9/4 på leden mellan Hosjöbotten och Höglekardalen hittade jag något som någon tappat och troligen önskar tillbaka. Kontakta mig på 070 583 83 79 så löser vi det.
E-post:
Skrivet av Ilpo Krans, den 11. feb, 2016
Mannemyr leden till Saubogen 7/2-16:
Guppigt vägen upp till Mannemyr. Ganska ok med snö, som vanligt några stenar som sticker upp. Is på Kristalltjärn 30-40cm.
Kristalltjärn - Saubogen inga större besvärligheter. Is på Saubogen +40cm.
Saubogen - Stortjärn ej preparerad så jag undvek den då jag var ensam. Så oklart om det går att ta sig över där.
Torrt på isarna. Ingen fisk! ;-)
E-post:
Skrivet av Ilpo , den 14. feb, 2015
Leden farbar åtminstone till Kristalltjärn. Fin skare så stenar kan undvikas. Halv meter is på Kristalltjärn. En liten öring, som fick simma tillbaka.
E-post:
Skrivet av Kurt Blomqvist, den 25. mar, 2013
Mycket tråkig upplevelse när jag idag 25/3 kom till skotern som står parkerad vid grillplatsen vid stora parkeringen för en utfärd på fjället konstaterade jag att tanken var tom kollad då också sonens skoter samma visa tom tank någon klåfingrig har tömt tankarna ca:80 liter. Mycket trist att inte folk kan låta bli andras grejor.
E-post:

Senaste kommentarer

14.12 | 15:01

Hej
Lån erbjudande att lösa din olika skulder till 24 timmar kontakta mig för mer information kontakta oss för dina lån personliga: express.lan.privat@gmail.com

...
14.12 | 14:59

Hej
Vi har kapacitet att ge företag och personliga krediter / lån till företag och enski lda till 3% ränta. E-post: christian.berger1942@gmail.com

...
18.03 | 12:55

Hej!
Är det någon som vet hur det är att köra skoterleden från Höglekardalen till Anarisstugan nu i mars 2018? Jag tänker framförallt på isarna (Hosjön,Acksjön)

...
28.12 | 23:53

Janne, du skulle kunna kolla med Naturbevakaren för Oviksfjällen
http://www.lansstyrelsen.se/jamtland/SiteCollectionDocuments/Sv/djur-och-natur/skyddad-natur/faltorganisation/Karta-Naturbevakare-sodra-lansdelen.pdf

...